Pentru o masa relaxata alaturi de prieteni si familie !

Ne mandrim cu atmosfera placuta si intima in care va oferim cu zambetul pe buze preparate delicioase din bucataria romaneasca si italiana, dar nu numai. Cu entuziasm si atentie pentru cele mai mici detalii, incercam sa oferim fiecarui client o experienta deosebita si sa ii satisfacem fiecaruia in parte toate cerintele.
Daca planificati un eveniment important din viata dumneavoastra, sau doriti sa sarbatoriti succesul realizat impreuna cu colegii si partenerii de afaceri, Restaurant Blue Noise se va dovedi a fi gazda perfecta, venind in intampinarea exigentelor dumneavoastra cu pachete personalizate pentru organizarea de banchete, evenimente festive, nunti, botezuri, total adaptate cerintelor dumneavoastra.
Locatia noastra va asteapta cu 45 de locuri in restaurant, 60 de locuri la cafeneaua de la etaj si 80 de locuri pe terasa, care iarna este inchisa si incalzita.

Restaurant

Plini de energie, cautam zi de zi sa ne autodepasim si sa servim preparate exceptionale intr-un cadru linistit si relaxat, in care zambetele sunt mereu din partea casei.

Vom crea impreuna meniul perfect pentru dvs. si va vom oferi plini de entuziasm serviciile noastre, pentru ca orice eveniment sa fie exact asa cum vi-l doriti. Si toate acestea la preturi fara concurenta.

Restaurant