Strand BLUE NOISE

 

Strandul Blue Noise este format din 2 piscine de dimensiuni diferite, potrivite pentru fiecare dintre clientii nostri, adulti si copii, inotatori sau nu. Ambele piscine sunt dotate cu sisteme performante si moderne de filtrare a apei, astfel ca va garantam pe parcursul intregului sezon apa curata si imbietoare. De asemenea piscina mare este dotata cu un sistem de incalzire a apei, deci intotdeauna apa va fi la o temperatura placuta si numai buna pentru inot.

In jurul piscinelor veti gasi multe spatii pentru plaja, atat pe iarba cat si pe nisip, special amenajate pentru a va oferi o zi placuta si relaxanta. Va punem la dispozitie sezlonguri si umbrele, dar puteti sa va bucurati si de umbra naturala oferita de copacii din preajma piscinelor.
De asemenea piscina mare este dotata cu instalatie de nocturna, deci ocaziile special vor putea fi sarbatorite intr-o atmosfera cu totul si cu totul deosebita. Pentru astfel de situatii, piscina sau intreaga incinta pot fi inchiriate.

Va asteptam cu bratele deschise sa ne bucuram impreuna de soare!

 

  

 

 

BAZIN MARE

Puteti sa va racoriti si sa inotati in piscina noastra cu dimensiunea de si adancime intre 1,60m si 1,80 m. Fie ca vreti sa inotati, sa va relaxati pe saltea sau pe bancutele de pe marginea piscinei sau poate chiar sa sariti de la trambulina, acesta este locul ideal.

 

 

   

BAZIN PENTRU COPII

Copiii pot sa inoate si sa se joace in piscina special creata pentru ei si dotata cu fantani arteziene si jocuri de apa. Adancimea acesteia este de numai 0,8m, deci toti parintii o sa poata sta la soare relaxati in timp ce micutii se balacesc.